2013. július 3., szerda

Elfeledett bejegyzés - IV. Medve Kupa, Veresegyház, 2013. 04. 13- 14.

El is felejtettem ezt a posztot megírni, csak a FaceBookos oldalunkra töltöttem fel a képeket. Valószínűleg azért ment ki a fejemből, mert a verseny után 2 héttel utaztam ki Németországba és a nagy készülődésben elfeledkeztem erről.

Lényeg, hogy szombat reggel másnapossággal küszködve bejártuk a pályát. Persze újból felszántották, és sárrengeteggel kellett számolnunk plusz emelkedőkkel, de ez minden évben a Medve-kupa jellegzetessége.

Első napi rajton Chloé megint játszotta magát, hogy ő nem akar indulni és fogalma sincs, mit keres itt :-) Meg is kaptuk a nézőközönségtől, hogy - Ez a pici kutya fog húzni??!!!- Hát kedves publikum, persze, csak kicsit zavarban van a kutya, ha mindenki nyávog és sajnálkozik neki..
A szombati kör elég lightosra sikerült, viszont mindenkinek BJW kategóriában. Az első hely szombaton csak 8 mp (!!!)-et vert ránk, a II. hely 6-ot. Vasárnap elég gyászosan csak fél perccel voltunk jobbak magunkhoz, de a tavalyi, első versenyünkhöz képest 5 perccel :-)

Persze tudom, hogy a 17kg-os kutyámmal sosem fogjuk leverni a sleddogokat és vizslákat, de ez mindkettőnk számára egy jó kis hétvégi móka és testmozgás :-)
Meg szeretnénk felhívni a mentett kutyákra is a figyelmet, hogy belőlük is lehet hűséges (sport)társ!

Idei évadnyitó, szeptember 20-22. Dunaharaszti Univerzum- tó kempingjében.





Nincsenek megjegyzések: